Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Corona Komplo Teorileri

Arap basınında koronavirüsün yayılımıyla ilgili haber ve makalelerin yanı sıra çok sayıda komplo teorileri havada uçuştu. The Moon Landings Were Faked.


Corona Virusunun Sebebi O Mu Program Indirme Sitesi Samsung Galaxy Komplo Teorileri Galaxy Note

Secret Societies Control the World.

Corona komplo teorileri. Fakat virüsle ilgili yeni bir iddia ise bu işe bambaşka bir boyut ekledi. Dünya basını konuya yer verdi. Corona virüsü pandemisinde dünyada vaka sayısı artmaya devam ederken salgınla ilgili komplo teorileri yanlış bilgilendirmeler ve sahte tedavi yöntemleri de yayılmaya devam ediyor.

İşte Corona Virüsle ilgili şu ana kadar yayılan komplo teorileri. Özellikle sosyal medya aracılığıyla yayılan komplo teorileri ve yanlış bilgilendirmede bazı liderlerin ve yetkililerin yaklaşımları da etkili oluyor. Area 51 and the Aliens.

Corona Virüs dünyayı endişelendirirken sosyal medyada da virüsle ilgili pek çok komplo teorisi ortaya atılıyor. Separating Fact from Fiction. YILAN FÜZE 40 BİN ÖLÜ SÖYLENTİSİ.

A former Nigerian senator in a video shared 25000 times on Facebook has said the pandemic is purely cover for the introduction of 5G suggesting it. Aşının komplo teorisi olduğu vurgulandı. Komplo Teorileri Ve Gerçekler.

Rai al Youm yazarı Abdulbari Atwan koronavirüsünü Çine ABDnin bulaştırdığını öne sürdü. Birçok konuda olduğu gibi corona virüsü için de komplo teorileri ortaya çıktı. Alexander Sasha Kagansky was a prominent Russian scientist who was working on a COVID-19 vaccine and found dead with a stab wound and fell from his bedroom window.

Birçok ünlü bu iddiayı destekliyor Aralık ayında Çinin Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra küresel bir salgın olan ve 12 milyondan fazla insanı. Here are the most common rumors and hoaxes that have spread as a result of reports of novel coronavirus and why such misinformation tends. In an era of apocalyptic environmentalism revived Marxism and goop mythology and magic are finding dismayingly large audiences among those given the benefit of at least nominally a.

The coronavirus has given rise to a flood of conspiracy theories disinformation and propaganda eroding public. Many conspiracy theories relate to clandestine government plans and elaborate murder plots. Koronavirüs aşısıyla alakalı iddialar ortaya atıldı.

The COVID-19 pandemic has resulted in misinformation and conspiracy theories about the scale of the pandemic and the origin prevention diagnosis and treatment of the diseaseFalse information including intentional disinformation has been spread through social media text messaging and mass mediaFalse information has been propagated by celebrities politicians and other prominent public. April 8 2020. Koronavirüs salgını dönemi dünyanın pek çok ülkesinde konuya komplo teorileri penceresinden bakan çok sayıda kişi ve grubun ortaya çıkmasına neden oldu.

Corona virüsü komplo teorisi. Conspiracy theories usually deny consensus or cannot be proven using the historical or scientific method and are not to be confused with research concerning verified conspiracies such as Germanys pretense for invading Poland in World War II. Jesus and Mary Magdalene.

Milyonlarca insanın eve kapanmasına ve hayatın durma noktasına gelmesine sebep olan corona virüsle ilgili komplo teorileri de tıpkı rakamlar gibi her geçen gün artıyor. This is a list of conspiracy theories that are notable. Virüsü kimi ABDnin kimi ise Çinin yaydığını ileri sürdü.

İşte farklı ülkelerde en. Koronavirüs aşısıyla ilgili her gün yeni bir ilerleme sağlanırken özellikle sosyal medyada aşılarla ilgili söylentiler yaygın olarak ilgi çekiyor ve paylaşılıyor.


Yavuz Dizdar Dan Flas Yeni Aciklama Alaturka Online Corona Teori Komplo Teorileri


Komik Seyler Panosundaki Pin


Melis Koc Adli Kullanicinin Bill Gates Ve Avenesi Panosundaki Pin Komplo Teorileri Bill Gates Teori


S N Guii Adli Kullanicinin Corona Zulum Gunlerinde Panosundaki Pin Zulum Bilgi Yaya


Posting Komentar untuk "Corona Komplo Teorileri"