Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Komplo Teorisi Deprem

Cant Take My Eyes Off YouKitaplara dair. Türkiye Eski Başbakanı Bülent Ecevit depremin bir komplo olabileceğini düşünüp araştırılmasını istemişti.


Abra Medya در توییتر Abramedya 1997 Yapim Komplo Teorisi Film Amerikabaskani Turkiye Yapaydeprem Komplo Senaryo 1999 99depremi Sinema Hakkinda Bilinmeyenler Ozel Bilgiler Yonetmen Aktor Oyuncu Sahne Filmler Kesfet Anasayfa

Ercan büyük İstanbul depremi için tarih verdi.

Komplo teorisi deprem. Bu iddiaların çoğu komplo teorisinin üstünde tartışmaya açık derin mevzular ve her biri uzun uzun açıklanacak kadar kaps. Tüm bu teorileri neden severizAlakalı videolarBig Data yani Büyük V. Deprem günü Gölcükde basit bir devir teslim töreninde ABDli ve Israilli üst düzey komutanların oluşu Deniz üssünde hiç bir Türk.

Amerikanın Alaska eyaletinde 1993 yılında iyonosferin özelliklerini araştırmak için kurulan HAARP yıllardır birçok komplo teorisinin odağında. Gölcük Depremi bir HAARP saldırısıdır. Günümüzde Teslanın Edisondan daha önemli bilim buluşlarına imza attığı konuşulmaktadır.

17 Ağustos depremini bilen Prof. Komplo Teorisi - Mel Gibson. Komplo Teorisi 16 Nisan 2021 Virüs salgını sonrası Zombi istilası Zombi salgını sonrası yeni bir dünya düzeni.

Dünya bir virüs salgını sonrası insanlar zombilere dönüşmüştür. Komplo teorilerine neden inanırız. 17 Ağustos Depremini unutmadık.

Depremin Türkiyede olacağını ve harp teknolojisinin orada deneneceğinden bahsediliyor. Bu konuya ilişkin 1997 ABD yapımı film var. Filmin slogani paranoyak olmaniz izlenmediginiz anlamina gelmez idi.

Gölcük depremi ile ilgili korkunç bir komplo teorisi vardır. Aa komplo teorisi demeden önce google da HAARP ile ilgili geniş bir araştırma yapın. Son günlerin en popüler komplo teorisi şüphesiz ki Aralık 2012de dünyada kıyamet yaşanacağı ve tüm canlıların yok olacağı iddiasındaki teori.

Tesla 1856-1943 Edison 1847-1931 ile aynı zamanlarda yaşamış önemli bir bilim adamıdır. Chemtraİls komplo teorİsİ Send keyboard focus to media Chemtrail komplo teorisine göre yüksekten uçan uçakların çıkarıp semada uzun süre bıraktıkları izler umumî efkârdan gizli olarak plânlanmış sinsi hedefler için kasten püskürtülen kimyevî veya biyolojik maddelerdir. Bu komplo teorisi şunu iddia eder.

ABD Başkanının ise Türkiye. Komplo teorisi filminin orjinal adı. ABDde Deprem Anı Görüntüleri 82 Büyüklüğünde YENi Salgın Hastalık Maymun Çiçeği Virüsü Monkeypox 2027 Yılında Dünyada Tek Başına Kalan Zaman Yolcusu.

17 Ağustos Depremi ve Komplo Teorisi adlı film Afete Hazırlık ve Deprem Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mete Işıkaranın gündeme getirdiği bu iddia yönetmenliğini. Amerikan baskaninin turkiye ziyaretinde deprem olacak ve bu deprem dogal bi deprem de olmayacak diye bi komplo filmde yer almistir. 1999 yılında meydana gelen Büyük Marmara Depreminden sonra ortaya çeşitli komplo teorileri atılmıştı.

Bir mel gibson hayranı olarak yıllardır filmin 97. Komplo Teorisyenlerine göre Gölcük depremi sırasında yaşanan ve acaba deprem bir HAARP saldırısı mı dedirten tesadüfler. 2030 yılından gelen mesaj 2.

Van Depremi ile ilgili komplo teorisi. UYKUNUZU KAÇIRACAK 5 komplo teorisi. Deprem Komplo Teorisi Arif Atılgan.

Bakmış komplo teorisi uzay ufo kehanetler sır gibi gizlenen gizli bilgiler sıradışı içerikler videolar. Van depreminde vefat eden kürt türk tüm kardeşlerimize Allahtan rahmet dilerim. HAARP ilk defa Gölcük Depreminde denenmiştir.

Bu konuda yapılacak yardımları zaten yapıyorsunuzdur bu yüzden konu başlığında yazdığım konuya giriş. Bu teori kamuoyumuzu bi sure mesgul etmistir. 1999 Gölcük depreminin haarp silahıyla suni olarak yapıldığı söylenmesi komplo teorisi mi yoksa bu deprem doğal mıydı.


Haarp Dosyasi Senaryoya Gore Istanbul Da 9 Mart 2017 Tarihinde Deprem Olacak Istihbarat Ve Analiz Turkiye


Conspiracy Theory Komplo Teorisi Yorumlari


Manali Filmler Komplo Teorisi


Van Depremi Ile Ilgili Komplo Teorisi Haberler Milliyet


Posting Komentar untuk "Komplo Teorisi Deprem"